Náš příběh | cernocky
Košík

Váš košík je zatím úplně prázdný. Kupte si něco dobrého.

Náš příběh

Začalo to v roce 1895

Řezník střídá řezníka a ten dalšího řezníka. A tak dál. Takhle, na první pohled monotónně, vypadá kariérní řád rodiny Černockých. Pro někoho nuda, pro jiného rodinná tradice, která bude pokračovat do doby, kdy po moravské a české zemi bude chodit poslední „masožravec.“ Rodinu Černockých ve Vsetíně a jeho okolí dobře znají. Vědí, že právě jejich řeznictví stanovuje po desítky let měřítka kvality. Pavel Černocký, syn obnovitele soukromé řeznické tradice Černockých, která se datuje až do roku 1895, si na kvalitě produkce potrpí stejně jako jeho táta nebo děda. Proto se u Černockých dodnes používají původní receptury, vlastními silami bourá a pečlivě opracovává maso nakupované výhradně z českých chovů a ručně připravují vynikající uzeniny bez průmyslových vychytávek, umělých dochucovadel a podobných nesmyslů. Nástřik masa je u Černockých zakázané slovo a když se tam něco udí, tak jedině v kouři. Tak to velí rodinná tradice a tak si to přejí tisíce zákazníků, kteří míří k Černockým na čerstvé maso a uzeniny každý den. I když se první řezník u Černockých narodil už před 170 lety, ten služebně nejmladší vstává denně do práce se stejným cílem a závazkem vůči zákazníkům jako ten úplně první v řadě. A proto se můžete spolehnout, že v Řeznictví Černocký vás čeká to nejlepší maso, uzeniny, zabíjačkové speciality ale třeba i ryby, jaké si umíte představit. Denně tvrdě makáme na tom, abyste si mohli vychutnat některý z našich téměř 200 produktů. A dělá nám velkou radost, že vám chutná a pravidelně se k nám vracíte. A jelikož Černocký nežije jenom z minulosti, ale hledí vstříc budoucnosti, spustili jsme úplně nový eshop s možností objednávky vybraného sortimentu online a dopravy až na váš práh.

Diskuze

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit či registrovat. To můžete provést zde.

Odebírejte náš Newsletter

Čas od času Vám pošleme užitečné informace.