Náš příběh
Začalo to v roce 1895
Řezník střídá řezníka a ten dalšího řezníka. A tak dál. Takhle, na první pohled monotónně, vypadá kariérní řád rodiny Černockých. Pro někoho nuda, pro jiného rodinná tradice, která bude pokračovat do doby, kdy po moravské a české zemi bude chodit poslední „masožravec.“ Rodinu Černockých ve Vsetíně a jeho okolí dobře znají. Vědí, že právě jejich řeznictví stanovuje po desítky let měřítka kvality. Pavel Černocký, syn obnovitele soukromé řeznické tradice Černockých, která se datuje až do roku 1895, si na kvalitě produkce potrpí stejně jako jeho táta nebo děda. Proto se u Černockých dodnes používají původní receptury, vlastními silami bourá a pečlivě opracovává maso nakupované výhradně z českých chovů a ručně připravují vynikající uzeniny bez průmyslových vychytávek, umělých dochucovadel a podobných nesmyslů. Nástřik masa je u Černockých zakázané slovo a když se tam něco udí, tak jedině v kouři. Tak to velí rodinná tradice a tak si to přejí tisíce zákazníků, kteří míří k Černockým na čerstvé maso a uzeniny každý den. I když se první řezník u Černockých narodil už před 170 lety, ten služebně nejmladší vstává denně do práce se stejným cílem a závazkem vůči zákazníkům jako ten úplně první v řadě. A proto se můžete spolehnout, že v Řeznictví Černocký vás čeká to nejlepší maso, uzeniny, zabíjačkové speciality ale třeba i ryby, jaké si umíte představit. Denně tvrdě makáme na tom, abyste si mohli vychutnat některý z našich téměř 200 produktů. A dělá nám velkou radost, že vám chutná a pravidelně se k nám vracíte. A jelikož Černocký nežije jenom z minulosti, ale hledí vstříc budoucnosti, spustili jsme úplně nový eshop s možností objednávky vybraného sortimentu online a dopravy až na váš práh.Diskuze
Dobrý den, nemám žádný dotaz, ale chci reagovat na dnešní dovážku masa.
Jednání Vašeho pana Řidiče mě natolik "šokovalo", že to napsat musím.
Tak ochotného, příjemného a vstřícného člověka jsem už hodně dlouho nepotkal, klobouk dolů, smekám.
S největší pravděpodobností mu to nijak nepomůže, ale jsem si jistý, že byste si měli právě takové lidi hýčkat.
Po zkušenostech s různými dopravci je právě tento člověk důkazem toho, že lze na tomto světě ještě potkat "dobrou duši".
Ještě jednou moc děkuji.
Bruzda Petr
Vyškov
Dobrý den,
dnes jsem obdržela od vás moji první objednávku . Jsem velmi spokojena jak s chutí výrobků tak s časovou přesnosti dodání. Chtěla bych se zeptat jestli je možno si objednat i nekrájený salám nebo anglickou pokud beru menší množství např. do půl kg.
Děkuji.
S pozdravem
Jana Dobešová
Prosím napište do potnámky např. Šunku chci 200 g nakrajet, 200 g v celku a sýr chci nechat v cekku, Děkuji
ReagovatDobrý den, prosím Vás, proč nejezdíte do Vratimova? Do Ostravy-centra jezdíte a my jsme 10 km odtamtud. Jsme hned vedle Ostravy-Hrabové,vedle Ostravy-Radvanic a Bartovic.
Reagovat
Dobrý den, rozvoz pro Brno je v který den ? Stále úterý ?
ReagovatDěkuji.
Každou středu
Reagovat